Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αποχαιρετισμός στον Οδυσσέα Μουζά




Συγκλονισμένοι αποχαιρετίσαμε τον αγαπητό μας Διευθυντή, Συνάδελφο και Συνεργάτη,  Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής Οδυσσέα Μουζά.
Ο Οδυσσέας Μουζάς υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στο χώρο της Ιατρική με σημαντικό κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στο Νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière (Πανεπιστήμιο Paris-VI). Η διδακτορική του διατριβή υποστηρίχθηκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2000 εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική υπηρετώντας τον ευαίσθητο τομέα της Ψυχικής Υγείας.
Άνθρωπος της προσφοράς ο Οδυσσέας Μουζάς, αφοσιωμένος ως θεραπευτής και ακαδημαϊκός δάσκαλος, υπήρξε ακούραστος και δημιουργικός. κρατώντας χαμηλούς τόνους, με ήθος, ευγένεια, ευπρέπεια και διακριτικότητα.
Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαζόμαστε καθημερινά μαζί του και να τον γνωρίσουμε κι ως Άνθρωπο, αισθανόμαστε βαρύ το χρέος να τιμήσουμε την προσφορά και το παράδειγμά του στην Κλινική μας, συνεχίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο του.
Αποχαιρετώντας τον, με σεβασμό, στο τελευταίο του ταξίδι, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση μας και τη θερμή μας συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Π. Γ.Ν.Λ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου