Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παρακάτω πρόσκληση κατάθεσης επιστημονικών εργασιών στον ειδικό τόμο του περιοδικού Journal of Regional and Socio -Economic Issues , που θα εκδοθεί τον Οκτώβριο με θέμα την Παιδοψυχολογία.
Θα ήταν τιμή μας να συμμετέχετε με κάποιο ερευνητικό σας έργο. 


Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το διεθνές επιστημονικό περιοδικό 

Journal of Regional and Socio -Economic Issues 

Προσκαλούν επιστήμονες, συγγραφείς, ερευνητές και τους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Πανεπιστημίου να καταθέσουν επιστημονικό άρθρο 5000 λέξεων (με τη βιβλιογραφία) για συμπερίληψη στον ειδικό τόμο του περιοδικού το φθινόπωρο του 2016. Η γλώσσα των κειμένων είναι η αγγλική. Η θεματική του ειδικού αυτού τόμου είναι Έρευνα και πράξη στην Παιδοψυχολογία και τη Συμβουλευτική.
Οι οδηγίες συγγραφής, που παρατίθενται θα τηρηθούν με αυστηρότητα. 
Οι προς δημοσίευση εργασίες πρέπει να αποσταλούν σε τρία ηλεκτρονικά αντίτυπα στην κα Έλενα Πρασσά ( e.prassa92@gmail.com) το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου 2016. Μέχρι τέλος Αυγούστου θα γίνει η επιλογή από τρεις ανεξάρτητους κριτές και η διαδικασία θα κλείσει με τη δημοσίευση στο διεθνές περιοδικό.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος 

Ευστράτιος Παπάνης
Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οδηγίες προς συγγραφείς
https://drive.google.com/folderview?id=0B8JqrtGNH8BONTFvd2lDQ2pxaUU&usp=sharing

Με εκτίμηση


--
Πρασσά Ελένη
Κοινωνιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου