Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΘΕΣΤ, ΣΥΡΡΑΚΟ, 27 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των εργασιών της 5ης συνάντησης του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσες και όσους συνεισέφεραν σε αυτή τη σημαντική επιτυχία για τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές, τον τόπο και την παιδεία:
  1. Την Εθνική Ασφαλιστική που ήταν βασικός μας χορηγός.
  2. Τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου, Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου που ήταν χορηγός μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Σεραφείμ Φελέκη, αλλά και τις κυρίες Χαρίκλεια Μπίσα και Αγγελική Λαζαρίδου για όσα προσέφεραν στην αίθουσα αλλά και στο πεδίο.
  3. Την Τοπική Κοινότητα Συρράκου και τον πρόεδρο Νίκο Γκίζα που μας φιλοξένησε προσφέροντάς μας κάθε δυνατή διευκόλυνση.
  4. Το Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας που ήταν συνδιοργανωτής και τον πρόεδρό του Σπύρο Νταλαούτη.
  5. Τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Αθηνών , που παρέστη  και συνέδραμε την προσπάθεια , δια της προέδρου του κ. Ελευθερίας Γκαρτζονίκα, σ’ όλη τη διάρκεια του ΘΕΣΤ.
  6. Τα μέλη των υπόλοιπων Συνδέσμων Συρρακιωτών Ιωαννίνων, Φιλιππιάδας-Κάμπου και Πατρών, των οποίων τα μέλη συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών.
  7. Το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που έδειξε μεγάλη προθυμία και επαγγελματισμό για την ασφαλή μεταφορά των συμμετεχόντων.
  8. Τους επιχειρηματίες του Συρράκου που έδειξαν επαγγελματισμό, ποιότητα, πρωτοτυπία και ευγενές ήθος, χωρίς τη μεγάλη βοήθεια των οποίων  το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.
  9. Την ορχήστρα που έμελλε να ντύσει την κορύφωση της ένωσης τοπικής κοινωνίας - συμμετεχόντων στο παραδοσιακό μας γλέντι και ιδίως τους Δημήτρη Κώτσικα στο κλαρίνο και Χρήστο Παπακώστα στο ντέφι που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τη μουσική τους.
  10. Τους ανώνυμους και επώνυμους κατοίκους των χωριών Συρράκο, Καλαρρύτες και Ματσούκι, που έδωσαν το παρών περιβάλλοντας τις ομάδες εργασίας του Θερινού Σχολείου με ενδιαφέρον, φιλόξενη διάθεση, υπομονή και κυρίως χαμόγελο.
  11. Τους στενούς μου συνεργάτες. Τον Βασίλη Ντερμάρη, τον Βασίλη Ευαγγέλου, τον Γιώργο Βαϊτση και τον Θεόδωρο Παπάζογλου.
  12. Την Γραμματεία του ΘΕΣΤ(Φωτεινή Λεοντάρη και Τάσο Σούλτη).
  13. Τον Δημήτρη Γείτονα για τη συμβολή του στην εξεύρεση και έκθεση αρωματικών φυτών και βοτάνων αλλά και την Ευρυνόμη Ζάβρα.
  14. Τον Θέμη Γείτονα, που άνοιξε τις εκκλησίες και αναδείχτηκε σε ευγενή ξεναγό στα μουσεία και την ομορφιά του Συρράκου.
  15. Τον Ναπολέοντα Ζάγκλη στους Καλαρρύτες και τον Γιώργο Παππά, πρόεδρο των Ματσουκιωτών Ιωαννίνων για τη συνεργασία μας, ώστε να προετοιμαστεί η επιτόπια έρευνα στο χωριό.
  16. Τέλος, αλλά υψηλά στην αξιολόγησή μας,  ευχαριστώ τους διδάσκοντες και τις διδάσκουσες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε Θερινό Σχολείο.
Ευχή και υπόσχεση όλων όσοι έζησαν τη φετινή εμπειρία ήταν το Θερινό Σχολείο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για την τοπική κοινωνία, τους συμμετέχοντες και την επιστήμη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΔΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου