Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής ¨Ωδίνες Ωδές" της Λαμπρινής Παππά Θεοχάρη, στα Γιάννινα, Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, ώρα 11.30 πμ



 

Αγαπητές φίλες και φίλοι, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της μητέρας μου, Λαμπρινής Παππά Θεοχάρη, με τον τίτλο "Ωδίνες Ωδές". Σας περιμένουμε την Κυριακή 3 Οκτώβρη 2021 και ώρα 11.30 π.μ. στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου "Δημήτρης Χατζής" (παλιά σφαγεία). Θα συμμετέχω με την απαγγελία ποιημάτων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα μιλήσει για το νέο σύγγραμμα ο κος. Γεώργιος Σιμιτζής του Στεφάνου, ποιητής. Συμμετέχουν, επίσης, ο κος. Γεώργιος Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η κα. Κωνσταντίνα Ζήδρου, αρχαιολόγος και η κα. Νίκη Μποτωνάκη, φιλόλογος.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τον ποιητικό λόγο θα συνοδεύει η μουσική, που θα ερμηνεύσει με το πιάνο η κα. Γεωργία Αναστάση. Θα προσπαθήσω να αποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ποιήματα, τιμώντας όλους όσοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την Ελευθερία. Μαζί μου θα βρίσκεται ο κος. Γιώργος Γκατζιάνης, δημοσιογράφος, ο οποίος θα απαγγείλει και θα αναγνώσει κείμενα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και της Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου.

Καλή μας αντάμωση !

Υ.Γ. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό της ποιήτριας, να ακούσετε δικές μου απαγγελίες ποιημάτων της και να παρακολουθήσετε τη βιβλιοπαρουσίαση του προηγούμενου βιβλίου της:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου