Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

" H Αλήθεια είναι δύο"

Αγαπητοί συνάδελφοι με χαρά σας προσκαλώ στην προσωπική μου συναυλία με αφορμή το καινούργιο μου cd " H Αλήθεια είναι δύο" Στη συναυλία τραγουδώ μαζί με την Έλσα Μουρατίδου στη φωνή και το Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο.

Η εκδήλωση θα γίνει στο συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο (Παλαιά Μονή Πάου), την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μονής Πάου με το οποίο έχω  την τιμή  να συνεργάζομαι.
Αν θελήσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την πραγματικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια που από τις αρχές του Ιούλη προσφέρει πολιτισμό, μπείτε στη σελίδα

www.monipaoufestival.weebly.com

Το φεστιβάλ οργανώνει η ΕΑΔΠ και υποστηρίζεται με εθελοντική συμμετοχή από τα  Μουσικά Σύνολα του Π.Θ.
Το φεστιβάλ θα ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις του στις 11 Σεπτέμβρη με συναυλία των Μουσικών Συνόλων σε τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι. Μαζί τους στο πρώτο μέρος ο διακεκριμένος κόντρα-τενόρος Νίκος Σπανός και ο πιανίστας Νίκος Ζαφρανάς

Από το φεστιβάλ θα περάσουν οι θρυλικοί "Χάνομαι γιατί ρεμβάζω"(20 Αυγούστου),ο Αργύρης Μπακιρτζής(2 Σεπτέμβρη),ο Θύμιος Ατζακάς (3 Σεπτέμβρη) η Νένα Βενετσάνου (10 Σεπτέμβρη) αλλά και τοπικά σχήματα που θα σας μαγέψουν...Μπείτε στην ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου