Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Το Πάσχα στην Παράδοση και στην Τέχνη, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, στις 11:30 π.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.


το πνεύμα των πασχαλινών ημερών που πλησιάζουν, το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» συνδιοργανώνει με τον Δήμο Φλώρινας εκδήλωση με θέμα: «ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟΝ»Το Πάσχα στην Παράδοση και στην Τέχνη, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, στις 11:30 π.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Ευάγγελος Αυδίκος, Καθηγητής Λαογραφίας του Ι.Α.Κ.Α, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,για το Πάσχα και τις γιορτές της Άνοιξης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πρεσπών, Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκειος Αθανασιάδης, για τη Σταύρωση και την Ανάσταση σε Ανατολή και Δύση.
Δρώμενα των ημερών και χορούς πασχαλινούς θα παρουσιάσει το Παιδικό και Εφηβικό Χορευτικό Τμήμα των «ΛΥΓΚΗΣΤΩΝ», ενώ, ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ζωγραφικών έργων με θέμα το Πάσχα, από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Σωματείου. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο κ. Χρήστος Τσώτσος, γλύπτης.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου