Μαθαίνω για την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή.
Στον Δήμο Γλυφάδας
Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών με θέμα «Μαθαίνω για το Λάδι και την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή». Η δεύτερη εσπερίδα θα διεξαχθεί στο Δήμο Γλυφάδας, Δημοτικό Κινηματοθέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ , οδό Αν.Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ώρες 19.00 με 21.00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Μαθαίνω για το Λάδι και την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή
Η διατροφή ως στοιχείο πολιτισμού.
Δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου Καμηλάκη , τ. διευθύντρια Λαογραφικού Κέντρου Ακαδημίας Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. της 4Ε,
Τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής, από την παιδική ηλικία έως τα βαθειά γηρατειά.
Δημοσθένης Παναγιωτάκος, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Αντιπρύτανης Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, και, Αλεξάνδρα Φωσκόλου, επιστημονική συνεργάτης και υποψήφια διδάκτωρ,
Οι ποιοτικές κατηγορίες του ελαιολάδου, κανόνες σωστής χρήσης και συντήρησης.
Έφη Χριστοπούλου, χημικός, γευσιγνώστρια, εμπειρογνώμων, ΕΕ και IOC,
Φάε 5 ελιές την ημέρα!
Γιώργος Μπόσκου, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πυρηνέλαιο, ο άγνωστος συγγενής του ελαιολάδου.
Νίκος Ανδρικόπουλος, ομότιμος καθηγητής Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Στον Δήμο Γλυφάδας
Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών με θέμα «Μαθαίνω για το Λάδι και την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή». Η δεύτερη εσπερίδα θα διεξαχθεί στο Δήμο Γλυφάδας, Δημοτικό Κινηματοθέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ , οδό Αν.Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ώρες 19.00 με 21.00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Μαθαίνω για το Λάδι και την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή
Η διατροφή ως στοιχείο πολιτισμού.
Δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου Καμηλάκη , τ. διευθύντρια Λαογραφικού Κέντρου Ακαδημίας Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. της 4Ε,
Τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής, από την παιδική ηλικία έως τα βαθειά γηρατειά.
Δημοσθένης Παναγιωτάκος, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Αντιπρύτανης Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, και, Αλεξάνδρα Φωσκόλου, επιστημονική συνεργάτης και υποψήφια διδάκτωρ,
Οι ποιοτικές κατηγορίες του ελαιολάδου, κανόνες σωστής χρήσης και συντήρησης.
Έφη Χριστοπούλου, χημικός, γευσιγνώστρια, εμπειρογνώμων, ΕΕ και IOC,
Φάε 5 ελιές την ημέρα!
Γιώργος Μπόσκου, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πυρηνέλαιο, ο άγνωστος συγγενής του ελαιολάδου.
Νίκος Ανδρικόπουλος, ομότιμος καθηγητής Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο Βασίλης Ζαμπούνης, γεωργοοικονομολόγος, Άξιον Εκδοτική.
Πληροφορίες: τηλ. 210 3210621 και www.4E-olive.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου