Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων, 6η Συνάντηση, 2018.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




Με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των εργασιών της 6ης συνάντησης του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσες και όσους συνεισέφεραν σε αυτή τη σημαντική επιτυχία για τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές, τον τόπο και την παιδεία:
  1. Το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελλώου, Αγράφων και Μετεώρων που ήταν χορηγός μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Σεραφείμ Φελέκη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.Τους ευχαριστώ και για την οικονομική συνδρομή, ώστε τα πρακτικά της 5ης συνάντησης(2017) σε εκδοθούν σε τόμο.
  2. Τη Βιομηχανία Γάλακτος ΚΑΡΑΛΗΣ για την οικονομική υποστήριξη.
  3. Τους χορηγούς μας που επέλεξαν την ανωνυμία, αλλά που θεωρούμε τη συνδρομή τους ως κομβική για την υλοποίηση των στόχων μας.
  4. Την ΕΡΤ3 που υπήρξε ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας με την προβολή διαφημιστικού σποτ τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά(ΕΡΑ Ιωαννίνων)
  5. Τους χορηγούς επικοινωνίας Εφημερίδα των Συντακτών και το ITV Ιωαννίνων.
  6. Τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της Άρτας ARTTV, ιδίως τη δημοσιογράφο Βίκη Ευαγγελίου, που υπήρξε αρωγός μας
  7. Τις εφημερίδες και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που φιλοξένησαν τις ανακοινώσεις μας.
  8. Τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και τον Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ για τη συνδιοργάνωση
  9. Την Τοπική Κοινότητα Συρράκου και τον πρόεδρο Νίκο Γκίζα που μας φιλοξένησε προσφέροντάς μας κάθε δυνατή διευκόλυνση.
  10. Τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας που ήταν συνδιοργανωτής και τον πρόεδρό του Σπύρο Νταλαούτη.
  11. Τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Αθηνών , που παρέστη  και συνέδραμε την προσπάθεια , δια της προέδρου του κ. Ελευθερίας Γκαρτζονίκα, σ’ όλη τη διάρκεια του ΘΕΣΤ.
  12. Τα μέλη των υπόλοιπων Συνδέσμων Συρρακιωτών Ιωαννίνων, Φιλιππιάδας-Κάμπου και Πατρών,.
  13. Τους επιχειρηματίες του Συρράκου που έδειξαν επαγγελματισμό, ποιότητα, πρωτοτυπία και ευγενές ήθος, χωρίς τη μεγάλη βοήθεια των οποίων  το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.
  14. Την ορχήστρα που έμελλε να ντύσει την κορύφωση της ένωσης τοπικής κοινωνίας - συμμετεχόντων στο παραδοσιακό μας γλέντι και ιδίως τους Δημήτρη Κώτσικα στο κλαρίνο και  Πέτρο Μόκα στο  κλαρίνο και το τραγούδι,  που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.
  15. Τους ανώνυμους και επώνυμους κατοίκους των χωριών Συρράκο, Καλαρρύτες,  Πράμαντα και Άγναντα που έδωσαν το παρών περιβάλλοντας τις ομάδες εργασίας του Θερινού Σχολείου με ενδιαφέρον, φιλόξενη διάθεση, υπομονή και κυρίως χαμόγελο.
  16. Τους στενούς μου συνεργάτες. Τον Βασίλη Ντερμάρη, τον Γιώργο Κοκκώνη  και τον Γιώργο Βαϊτση.
  17. Την Γραμματεία του ΘΕΣΤ(Φωτεινή Λεοντάρη).
  18. Τους τραγουδιστές Κώστα Γεροδήμο και Γιάννη Παπακώστα αλλά και τον μουσικό Κώστα Κωσταγιώργο  και Βασίλη, Παπαγεωργίου που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τους  εκπαιδευομένους.
  19. Τον Θέμη Γείτονα, που άνοιξε τις εκκλησίες και αναδείχτηκε σε ευγενή ξεναγό στα μουσεία και την ομορφιά του Συρράκου,  αλλά και για τη συμβολή του στην εκπαιδευτική διαδικασία.
  20. Τον Ηλία Γκαρτζονίκα και τον Παναγιώτη Τζόκα για την κατάθεση της δικής τους γνώσης και εμπειρίας.
  21. Τον διοργανωτή Πανηγυριών Γιώργο Οικονόμου, που μοιράστηκε τις εμπειρίες τους με όλους μας.
  22. Τον Ναπολέοντα Ζάγκα στους Καλαρρύτες
  23. Την ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΒΙΛΛΥ Κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, Διευθύντρια Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ).
  24. Τους διδάσκοντες/σες Βασίλη Δαλκαβούκη, Κυριακή Χρυσού, Ελευθερία Γκαρτζονίκα, Γιώργο Κοκκώνη, Νίκο Διονυσόπουλο, Σ. Θεοδοσίου, Σταυρούλα-Βίλλη Φωτοπούλου, Παναγιώτα Ανδριανοπούλου.
1.      τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε Θερινό Σχολείο.
2.      Τέλος, τους Συρρακιώτισσες και τις Συρρακιώτισσες που έχουν αγκαλιάσει το Θερινό Σχολείο και συμμετέχουν μαζικά στο γλέντι της βραδιάς, καθώς και τους κατοίκους στα άλλα χωριά , που διευκολύνουν το έργο μας.
Ευχή και υπόσχεση όλων όσοι έζησαν τη φετινή εμπειρία ήταν το Θερινό Σχολείο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για την τοπική κοινωνία, τους συμμετέχοντες και την επιστήμη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΔΙΚΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
     

 ΧΟΡΗΓΟΙ
      

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου