Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΟΠΗΓΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ « ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


                

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρυοπηγιτών Αθήνας «Το Ζάλογγο», ευχόμαστε στους απανταχού συμπατριώτες μας  Καλή Χρονιά,υγεία και δύναμη στιους δύσκολους καιρούς που περνάμε και

Προσκαλούμε

Στην ετήσια Συνεστίαση του Συλλόγου,την Κυριακή ,1η Μαρτίου 2020 και από τις 13  μ.μ και πέρα στο Μεζεδοπωλείο « ΔΕΚΑΡΑΚΙ »,στον πεζόδρομο επί της οδού Αγίας Λαύρας 3-5 (στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Θηβών),στο ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ , πλησίον  του Σταθμού ΜΕΤΡΟ  Αιγάλεω και κοντά στις στάσεις πολλών άλλων μέσων συγκοινωνιών που διέρχονται από τη διασταύρωση και οδηγούν σε πολλές περιοχές του Πειραιά,του λεκανοπεδίου και στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα:

1)Προσφέρεται πλούσιο μενού με σαλάτα χωριάτικη ή λάχανο-καρότο-μαρούλι πρώτα και τζατζίκι,τυροκαυτερή ή κολοκυθοκεφτέδες ανά τετράδα και τέλος Ποικιλία μεγάλη ατομικά(με  εναλλακτικές προτάσεις για τις οποίες θα υπάρχει ενημέρωση επιτόπου και   κρασί απεριόριστα και αναψυκτικά επίσης).
Επίσης μεσολαβούν  κοπή ετήσιας πίτας και   προσφορές και δώρα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας .Υπάρχει ζωντανό λαικό μουσικό πρόγραμμα
Το αντίτιμο είναι 12 ευρώ ανά άτομο(με εξαίρεση τα ανήλικα παιδιά προσχολικής ηλικίας.),επίσης θα διανέμονται και τα Ημερολόγιά μας 2020.

2 Αυτονόητα απαραίτητη θεωρούμε την παρουσία  όλων ανεξαιρέτως των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας καθώς και την έγκαιρη ενημέρωση της παρουσίας σας μέχρι και τις 24 Φεβρ.2020 στα τηλέφωνα που δίνονται .
.
                                                         Αθήνα,  7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας
Τσούτσης Διονύσιος                                                                Τσούτση Βασιλική

Τηλ. Ειδοποίησης.
Προέδρου. Δ.Τσούτση:6944554906,Ταμία .Σ.Τζίμα: 6989752285-6973684380 και Γραμματέως:Β.Τσούτση: 6977981056 καθώς όλων των άλλων μελών του Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου