Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Αρχίζει το 19ο παζάρι βιβλίου 2015 Στην Πλατεία Κοτζιά, από τις 15 Φεβρουαρίου ως τις 6 Μαρτίου



Αρχίζει το 19ο παζάρι βιβλίου 2015
7
εκτύπωση  

Πλήθος βιβλίων από 153 εκδότες και με τιμές που αρχίζουν από μισό ευρώ υπόσχονται οι διοργανωτές στο 19ο Παζάρι Βιβλίου που αρχίζει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κοτζιά, στο κέντρο της Αθήνας, και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Το 19ο Παζάρι διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (ΣΕΒΑ) και, με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση!», θα διαθέσουν 500.000 βιβλία για όλες τις ηλικίες σε χαμηλές τιμές.

Οι πάγκοι στην Πλατεία Κοτζιά, σκεπασμένοι με τη Μεγάλη Τέντα του Βιβλίου έχουν στηθεί με τρόπο που παραπέμπει σε βιβλιοπωλείο και περιμένουν τους αθηναίους αναγνώστες. Τίτλοι παλιοί και ξεχασμένοι, τίτλοι καινούργιοι, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, επιστημονικό βιβλίο και εκλαϊκευμένη επιστήμη, δοκίμιο, παιδική λογοτεχνία, εικονογραφημένά βιβλία, βιογραφίες, βιβλία μαγειρικής, ιστορικά, ταξιδιωτικά, βιβλία ψυχολογίας και αυτοβοήθειας και πρακτικής ζωής θα πωλούνται με έκπτωση ως και 70% και θα έχουν σημείο εκκίνησης το μισό ευρώ.

Όπως εξηγούν οι διοργανωτές, «είναι, αν θέλετε, η λαϊκή πολιτική του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, για να βρεθεί το βιβλίο σε κάθε αθηναϊκό -και γιατί όχι;- σε κάθε ελληνικό ράφι βιβλιοθήκης».


Πού και πότε
Πού: Πλατεία Κοτζιά, Δήμος Αθηναίων
Διάρκεια: 15 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, Σάββατο και Κυριακές: 9.00 - 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου