Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Σήμερα, 6-8 μμ, συζητάμε για τον Σολωμό και τον Πλαμά

 Η τέταρτη συνάντηση του μήνα θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 18:00-20:00 με ομιλητή τον κ. Βαγγέλη Αυδίκο, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θέμα Διονύσιος Σολωμός και Κωστής Παλαμάς, οι «εθνικοί ποιητές» μας.

Συνημμένα σας στέλνουμε το βιογραφικό του ομιλητή μας.

 

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για τη σύνδεσή σας:

Topic: Βιβλιοσυναντήσεις της Δευτέρας

TimeFeb 22, 2021 18:00 Athens

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85238518206

 

Όπως ήδη πλέον γνωρίζετε, για την καλύτερη οργάνωση της Συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα τίθενται σε σίγαση αυτόματα κατά την είσοδο. Ωστόσο, εάν έχετε κάποια ερώτηση, δείτε τις παρακάτω επιλογές για να στείλετε την ερώτησή σας.

  • Για να στείλετε την ερώτησή σας από φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή: κάντε κλικ στο Chat και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την ερώτησή σας στο παράθυρο που εμφανίζεται στα δεξιά.
  • Για να στείλετε την ερώτησή σας από μια κινητή συσκευή: πατήστε στο κουμπί More button μετά πατήστε Chat. Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο στο κάτω μέρος όπου αναγράφεται "Tap here to chat."
  • Για να χρησιμοποιήσετε το Raise Your Hand: κάντε κλικ ή πατήστε στο κουμπί Raise Hand στο κάτω μέρος του παραθύρου Zoom και αυτό θα τοποθετήσει ένα υψωμένο χέρι δίπλα στο όνομά σας στη λίστα των συμμετεχόντων και κατόπιν ο οικοδεσπότης θα σας βγάλει από τη σίγαση, ώστε να μπορείτε να κάνετε την ερώτησή σας.
  • Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 17.30 για την καλύτερη σταδιακή προσέλευση των συμμετεχόντων.

Με τους φιλικούς μας χαιρετισμούς,

Τμήμα Βιβλιοθήκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου