Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οι τελευταίες πεντάρες" στην Κομοτηνή, ημέρα Τετάρτη, 15 Μαρτίου, ώρα 8μμ στη Λέσχη Κομοτηναίων


Η Λέσχη Κομοτηναίων ξεχωρίζει και πρωτοπορεί

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι καπνιστές έχουν πλέον  το βασίλειο τους, μια αίθουσα υψηλής αισθητικής όπου νόμιμα απολαμβάνουν το τσιγάρο τους 

Κλασική αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης δίπλα στο τζάκι στον πρώτο όροφο

Ανακαινισμένος με νεανική διάσταση ο ισόγειος χώρος της Λέσχης Κομοτηναίων, προσφέρεται για διαδραστικά παιχνίδια και εμπνευσμένες εκδηλώσεις 


Έχετε κάθε λόγο να βρεθείτε στο πιο ιστορικό κτίριο της Κομοτηνής, την εντυπωσιακή Λέσχη Κομοτηναίων με την αρχοντιά και το βάρος του ονόματός της, με τις πολλαπλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Με το περιβάλλον που σας ικανοποιεί, πολλά εναλλακτικά γούστα και το προσωπικό που κάνει το παν με τις προτάσεις του σε ροφήματα, και συνοδευτικά, καφέδες και χυμούς, να περάσετε αξέχαστα. 
 
Η Λέσχη Κομοτηναίων, πλήρως ανακαινισμένη το 2012 με τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις να σέβονται την ιστορικότητα του χώρου, προσφέρει άρτια τεχνική υποδομή με διακριτικές αναφορές στο σύγχρονο design. Η Λέσχη Κομοτηναίων  έβαλε ξανά τη σφραγίδα της με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της Κομοτηνής.
 
Στόχος είναι να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη, διαφορετικούς ανθρώπους, με κοινό όμως γνώμονα, τη διάθεση για ουσιαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία, σε άμεση συνάρτηση με την προαγωγή του πολιτισμού. Σας περιμένει κάθε μέρα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ για καφέ ή ποτό, με πρωτότυπες προτάσεις για ροφήματα από ανώτερες ποικιλίες καφέ, γλυκά, παγωτά, ευφάνταστα κοκτέιλ και τις καλύτερες ετικέτες σε κρασιά, αποστάγματα και οινοπνευματώδη. H προσήλωση στην εξαιρετική ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την ευελιξία προσαρμογής στις δικές σας απαιτήσεις, διασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Οι χώροι ενδείκνυνται και διατίθενται για κάθε μορφής εκδηλώσεις. Οι πολυτελείς αίθουσες αποπνέουν τη λάμψη και τη φινέτσα ενός ιστορικού χώρου, που όμοιός του δεν υπάρχει στην Κομοτηνή, η δε διακριτική, ατμοσφαιρική πολυτέλεια αποτελεί ιδανικό σκηνικό για κάθε απαιτητική εκδήλωση. Η ιδιαίτερη διαμόρφωση των αιθουσών, σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την εκδήλωσή σας όπως ακριβώς την θέλετε, επιλέγοντας τους χώρους που επιθυμείτε, ανάλογα με τους καλεσμένους σας. 

Ο υπέροχος φωτισμός, οι φίνες κουρτίνες και οι απαλοί χρωματισμοί που πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτελούν παράδειγμα αισθητικής, ενώ ο ξεχωριστός τρόπος παρουσίασης του καταλόγου  διατηρεί την απόλαυση των καλεσμένων. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του εξειδικευμένου service και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να σχεδιάσει την πιο εντυπωσιακή εκδήλωση. 

Δεξιώσεις γάμων – βαπτίσεων, παιδικά πάρτι, εφηβικά πάρτι, συνέδρια-εταιρικές παρουσιάσεις, μνημόσυνα, βιβλιοπαρουσιάσεις θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής-φωτογραφίας, galas-Bazaars, cocktails, θεματικές εκδηλώσεις, προσαρμοσμένες εκδηλώσεις-lives-afternoon teas, δυνατότητα εξωτερικής τροφοδοσία
 
Αίθουσα «Ομόνοια»  (1ος όροφος)

Μία εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα σας οδηγεί στον 1ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, που καταφέρνει να ξεχωρίζει φλερτάροντας τόσο με την μοντέρνα αισθητική όσο και με την ποιότητα του κλασικού. Kάθε Κυριακή πρωί από τις 12.30-14.30 η Λέσχη Κομοτηναίων σας εμπνέει να υιοθετήσετε πιο ευρωπαϊκές συνήθειες, μιας και σας καλεί να απολαύσετε τον κυριακάτικο καφέ σας με εφημερίδες, βιβλία, υπό τους ήχους πιάνου. 
 
Κάθε Τετάρτη από τις 16.00 έως τις 19.00, η Λέσχη Κομοτηναίων λανσάρει την αγαπημένη συνήθεια των Λονδρέζων, που δεν είναι άλλη από το απογευματινό τσάι και σας καλεί σε afternoon tea time με τη συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων υπό τους ήχους ντουέτου τσέλου-βιολιού.
 
Αίθουσα «Μπουντρούμ Βαρώς» (ισόγειο)

Χαλαρώστε σε ένα ήρεμο, κομψό περιβάλλον με αναπαυτικούς καναπέδες, ξύλινο πάτωμα, διάχυτο φως και τηλεοράσεις LCD. Πρόκειται για έναν χώρο μίνιμαλ αισθητικής, με ποικίλες αποχρώσεις που μπορεί να φιλοξενήσει διαδραστικά παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια, παιδικά πάρτι, εφηβικά πάρτι, γενέθλια, lives  και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, με χωρητικότητα μέχρι και 100 καθήμενους ή 130 άτομα σε κοκτέιλ μενού.
 
Διατίθενται κλόουν και μπαλονοκατασκευές για τα γενέθλια των μικρών φίλων. Μουσικές βραδιές, βιβλιοπαρουσιάσεις, βραδιές karaoke, γέλιου, tichu και μπιρίμπας συνθέτουν το μωσαϊκό των εκδηλώσεων που η Λέσχη Κομοτηναίων οργανώνει κάθε βδομάδα. Κάθε Κυριακή απόγευμα, από τις 16.00-19.00, ειδική παιδαγωγός-διασκεδάστρια αναλαμβάνει την φύλαξη-διασκέδαση των μικρών φίλων, έτσι ώστε, οι γονείς να μπορούν να απολαύσουν με ησυχία τον καφέ τους, αλλά και τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν.
 
Η πρώτη Λέσχη Καπνιστών στην χώρα, είναι στην Κομοτηνή!

Η Λέσχη Καπνιστών εδρεύει στο 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων και ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την προάσπιση του δικαιώματος των καπνιστών πολιτών. O τρόπος λειτουργίας της είναι εφάμιλλος με τον τρόπο λειτουργίας μιας ιδιωτικής λέσχης, ενός club prive, μιας που, για να μπορεί να καπνίζει κάποιος ελεύθερα πρέπει να εγγραφεί ως μέλος, ανήκοντας πλέον στα προνομιούχα μέλη του The Smokers Club της Λέσχης Καπνιστών. H αίθουσα της «Λέσχης Καπνιστών»  προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για  την καλύτερη σκηνοθεσία των εκδηλώσεών σας. Το σκηνικό μετατρέπεται κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό και μπορεί να φιλοξενήσει χορευτικά πάρτι, θεατρικές παραστάσεις, glamorous γαμήλιες δεξιώσεις και μεγάλες εκδηλώσεις, πάντα με τη σφραγίδα του exclusive. Η ιδέα ανήκει στον Χρήστο Δράκο, ο οποίος ως φανατικός καπνιστής προβληματίστηκε με την απαγόρευση του καπνίσματος και ανέθεσε στους δικηγόρους του να ψάξουν που υπάρχουν νόμιμες λέσχες καπνίσματος στην Ευρώπη, στην Αμερική. Έτσι διαμόρφωσε ένα πλαίσιο λειτουργίας που εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο. «Είμαστε το πρώτο κατάστημα καπνιστών στην Ελλάδα» είπε στον «Χ», τονίζοντας πως διαθέτει  νόμιμη άδεια καπνίσματος σε εσωτερικό χώρο και ήδη έχει 950 εγγεγραμμένα μέλη που διαθέτουν ειδική ταυτότητα και μπορούν να απολαμβάνουν το κάπνισμα με την παρέα τους. Για τη νομική κάλυψη υπάρχει μια αμερικανική εταιρία η οποία συνομιλεί με αρχές ή όποιον θελήσει. Βεβαίως η Λέσχη Κομοτηναίων σέβεται και τους μη καπνιστές προσφέροντας τους άλλους δύο ορόφους στη διάθεσή τους.
 
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η φιλοσοφία στην Λέσχη Κομοτηναίων είναι ότι ο στόχος μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν μπορεί να είναι μόνο η μεγιστοποίηση των κερδών. Μια από τις βασικές πεποιθήσεις της είναι ότι η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα όταν συντελείται σε ένα εύρωστο κοινωνικά περιβάλλον. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις δεσμεύσεις, με βάση τις οποίες η Λέσχη Κομοτηναίων λειτουργεί  κατά τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο. 
 
Αλκοολούχα ποτά είναι διαθέσιμα μόνο για ενήλικες (άνω των 18 ετών), επιστροφή του 10% των εσόδων των εκδηλώσεων σε συλλόγους και σχολεία, συμμετοχή  μέσω χορηγιών σε εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου