Σάββατο 25 Απριλίου 2015

C:\Users\user\Desktop\MICHELE D AURIA\Materiale.jpg Σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στο Ωδείο Ευθυμιάδη Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                   C:\Users\user\Desktop\MICHELE D AURIA\Materiale.jpg
Σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στο Ωδείο Ευθυμιάδη
 Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑ MICHELE DAURIA ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ENNIO MORRICONE ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Μία μεγάλη και σπάνια βραδιά σαξοφώνου θα έχουν την ευκαιρία οι Καρδιτσιώτες να απολαύσουν σήμερα Σάββατο το βράδυ στην πόλη μας. Τον σπουδαίο Ιταλό σαξοφωνίστα Michele DAuria θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σήμερα Σάββατο  25 Απριλίου 2015 στην Καρδίτσα, ο οποίος θα έλθει στην χώρα μας  προσκεκλημένος  του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας και του Ωδείου Ευθυμιάδη.
Ο διακεκριμένος  σαξοφωνίστας Michele DAuria θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των Weignein, Demesserman , Iturralde καθώς και ένα απάνθισμα από γνωστά Ιταλικά και Ναπολιτάνικα τραγούδια. Επίσης θα κάνει ένα αφιέρωμα σε  μεγάλες επιτυχίες του ENNIO MORICONE από γνωστές  κινηματογραφικές ταινίες. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Giuseppe Anello.
Ο  Μichele  D’ Auria θα ερμηνεύσει  ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα σύγχρονης μουσικής, αφού το σαξόφωνο είναι ένα σύγχρονο όργανο και η μουσική του φιλολογία αρχίζει από το 1950 περίπου και μετά. Επίσης, θα ερμηνεύσει γνωστές Ιταλικές  επιτυχίες, όπως των γνωστών  Ιταλών συνθετών  Lucio Dalla, Gino Paoli, Domenico Modugno και ιταλικές καντσονέτες (O SOLE MIO κ.λπ.).

Ο Michele DAuria θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σαξοφωνίστες της Ιταλίας με πολλά πρώτα βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς σαξοφώνου. Είναι επίσης απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Salerno και έχει εξειδικευθεί στο σαξόφωνο από διακεκριμένους δασκάλους του σαξόφωνου διεθνούς επιπέδου όπως οι: Hans De Jong,  Arno Bornkamp και Jean Van der Roost .
Έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες στην Ιταλία και το εξωτερικό και έχει τιμηθεί από την Προεδρία της Ουγγαρίας.
Η μετάκληση του και η εμφάνισή του στην Καρδίτσα είναι μία συνεισφορά του Νίκου Ευθυμιάδη στην μουσική εκπαίδευση και την πολιτισμική ανάταση της πόλης και του νομού.
Η συναυλία στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που διαθέτει πιάνο με ουρά και τέλεια ακουστική  το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στις 8:30 μ.μ.
Την συναυλία θα προλογίσει ο διπλωματούχος καθηγητής σαξοφώνου του Ωδείου, Αλέξανδρος Γιαννής.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, HOTEL KIERION, LA FIAMMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου